By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
[email protected] Østvej 12A, 3230 Græsted

Hvordan får man en persondatasmiley?

Få en PersondataSmiley

En PersondataSmiley til virksomheder

En PersondataSmiley viser at din virksomhed har styr på persondata og at I arbejder seriøst med at opfylde persondataloven.

Et medlem af foreningen kan hjælpe jer igennem processen med at få en PersondataSmiley.

Med PersondataSmiley kan I:

  • Signalere til medarbejdere og kunder at 'her er der styr på data'
  • Synliggøre PersondataSmiley på hjemmesider og i virksomheden
  • Bruge PersondataSmiley i markedsføringen

Når I har en PersondataSmiley vil I løbende modtage relevante nyhedsbreve om GDPR.

Bestil PersondataSmiley ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

PersondataSmiley koster: 1.995,00 DKK + moms.

Prisen er for én adresse og p-enhed. Såfremt I har flere P-enheder eller adresser, hvor I ønsker at fremvise PersondataSmiley skal dette angives ved bestilling og prisen multipliceres tilsvarende.

Kontakt os her

Vi bruger den indtastede kontaktinformation, så vi kan kommunikere med Jeres virksomhed om tildeling af en PersondataSmiley.

Jeres data gemmes så længe virksomheden fastholder et PersondataSmiley certifikat, dog mindst 5 år efter sidste faktureringsdato. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

1

Få udarbejdet GDPR-dokumentation

 

 

 

 

2

Få godkendelse og en PersondataSmiley

 

 

 

 

3

Årlig gennemgang af GDPR dokumentation